Програмування
|
|
Tim | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 15:34 | Повідомлення # 16 |
 Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Yes!!!! Я Вас поздравляю )))) Вы написали ПЕРВУЮ программу на Дельфи )))
|
|
| |
Moony | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 15:35 | Повідомлення # 17 |
 Полковник
Група: Модератори
| ггг)) дякую кста а чому це ви вже не адмін?
CЛАВА УКРАЇНІ! Я - УКРАЇНЕЦЬ!!! І ЦЕ ЗВУЧИТЬ ГОРДО!!! Як козак шаблею блисне, так москаль в штани ДРИСНЕ!!!
|
|
| |
Tim | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 15:52 | Повідомлення # 18 |
 Полковник
| Секретная информация... Допускаю многоооооо ошибок.... Дабы себя не палить ))))
|
|
| |
Moony | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 15:59 | Повідомлення # 19 |
 Полковник
| ггг)) дарМа Ви )) от я напрІмер нікагда пАмилАк ніі Дапуска ю!)))
CЛАВА УКРАЇНІ! Я - УКРАЇНЕЦЬ!!! І ЦЕ ЗВУЧИТЬ ГОРДО!!! Як козак шаблею блисне, так москаль в штани ДРИСНЕ!!!
|
|
| |
Tim | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 16:11 | Повідомлення # 20 |
 Полковник
| Да я в принципе таже никагда ашибак не делаю )))
|
|
| |
Moony | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 16:12 | Повідомлення # 21 |
 Полковник
| ну Так чяму ві з одмінісраторов вийшли ГА?) ви ж по тємі компитерів) а форум це якряз кампютерне
|
|
| |
Tim | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 16:28 | Повідомлення # 22 |
 Полковник
| знач так.... Delphi состоит в основном из следующих окон 1 (вверху) закладки с компонентами (строй материал для компонентов программы) 2 (слева) свойства обьекта+обработка событий(вторя закладка), где строят его цвет, размер, положение и т.д. (наводим марафет) 3. Окно главной формы (там собираеться скелет программы - меню, кнопки, переключатели, флажки и т.п.) 4. Окно "програмного кода", где пишеться програмный код для выполнения действий пользователя... (нажал на кнопочку, выбрал менюшку и т.п. ) Вот...
|
|
| |
Laid_Back | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 18:27 | Повідомлення # 23 |
 Полковник
| то все дуже цікаво... але мене цікавить таки питання, даж два: чи бувають дівчата-програміски? а дівчата-хакери? питання тупі, згодна але, по-моєму такі "професії" - дуже рідке явління у вас є такі дівчата-знайомі?
Тебя оскорбили - забудь... Тебя унизили - прости... Тебя ударили - блин, ВСПОМНИ ВСЁ и УБЕЙ!!
|
|
| |
@FK | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 20:41 | Повідомлення # 24 |
 Сержант
| дайте хто може ссилку де скачати Делфі, ліньки шукати)
|
|
| |
Moony | Дата: Понеділок, 12.10.2009, 23:17 | Повідомлення # 25 |
 Полковник
| скачати його можна тут
|
|
| |
Tim | Дата: Вівторок, 13.10.2009, 09:39 | Повідомлення # 26 |
 Полковник
| или у информатика )))) сразу с документацией )))
|
|
| |
Moony | Дата: Вівторок, 13.10.2009, 12:34 | Повідомлення # 27 |
 Полковник
| угу) може се попросити у інформатика щоб він сюди закинув з документацією зразу?)
|
|
| |
Tim | Дата: Вівторок, 13.10.2009, 15:22 | Повідомлення # 28 |
 Полковник
| Delphi3 - 68Mb & PDF документация...зачем трафик мучать.... бери Flash и заходи к нему... к информатику этому ))))Додано (13.10.2009, 15:19) --------------------------------------------- По поводу девушек - компьютерщиц - хм... Есть такае, которые после школы пошли учиться на программиста... и даже работают по специальности... ))) их не много, но ТАКОВЫЕ ЕСТЬ !!!!! Знач работал не зря ))) Додано (13.10.2009, 15:22) --------------------------------------------- И Ваш стиль мышления иногда находит ОЧЕНЬ интересные решения задач.... Эт по поводу Девушек - вздлмщиц)
|
|
| |
Moony | Дата: Вівторок, 13.10.2009, 15:45 | Повідомлення # 29 |
 Полковник
| в мене 68 МБ каачає за 10 хвилин) так що мені можна) а всім, кому влом чекати довго пряма дорога в кабінет інформатики, до дядька , якого іноді називають інформатиком :)))
|
|
| |
chelsea | Дата: Середа, 14.10.2009, 17:40 | Повідомлення # 30 |
 Лейтенант
| Дивись дивись, тобі корисно!)
|
|
| |